Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Maak de mooiste dronefoto's op reis | 20 handige tips

Vliegen en fotograferen met je drone is een van de leukste dingen om te doen op reis. De wereld ziet er van bovenaf heel anders uit, zeker in de bergen, rondom rijstvelden of op tropische eilanden.

In dit gratis E-book dronefotografie op reis geven we 20 handige tips. Zo til je binnen mum van tijd jouw dronefotografie skills naar een hoger niveau.

E-Book dronefotografie op reis

“Your wings already exist, all you have to do is fly”

Wie zijn de Salty Beachbums?

Wij zijn Lizette en Leon, twee reisgekkies met een grote liefde voor tropische bestemmingen. Voetjes in het zand, kokosnoot in je hand en de warme zonnestralen op je gezicht. In een paar jaar hebben we meer dan 25 landen bezocht en dat was slechts het begin, we kunnen er geen genoeg van krijgen!

In mei 2018 hebben we de gewaagde stap gemaakt om onze banen op te zeggen en voor onbepaalde tijd te reizen. We hebben een wereldreis van bijna twee jaar gemaakt, één van de mooiste ervaringen van ons leven. Dat gevoel van vrijheid, het avontuur en bijzondere mensen ontmoeten. Onze ervaringen, tips en ontdekkingen delen we via Instagram en dit reisblog.


Momenteel hebben we ons ’thuishonk’ in Nederland, maar reizen regelmatig voor een langere periode naar tropische paradijsjes zoals Bonaire, Indonesië en de Filipijnen. We hebben meer dan 15 jaar aan reiservaring en delen dit graag met je. Heb je vragen over dronefotografie of andere reis-gerelateerde onderwerpen? Stuur ons gerust een berichtje, dan helpen we je op weg. 

wereldreis plannen salty