Wellness

Lorem ipsum dolor sit amet, ex sed nostro pertinax. Aeque placerat ne eum.

Latest Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

facebook instagram twitter

Wie zijn The Salty Beachbums?

Hoi! Wij zijn Lizette en Leon, twee reisgekkies met een grote liefde voor tropische bestemmingen. In een paar jaar hebben we meer dan 25 landen bezocht en dat was slechts het begin, we kunnen er geen genoeg van krijgen!

In 2018 hebben we de gewaagde stap gemaakt om onze banen op te zeggen en voor onbepaalde tijd te gaan reizen. Tijdens deze reis kwam het besef dat dit is wat we willen: dat gevoel van vrijheid, het avontuur aangaan en bijzondere mensen ontmoeten. Onze ervaringen, tips en ontdekkingen delen we via Instagram en dit reisblog.

The Salty Beachbums

“Na mijn reis in India wilde ik méér, er valt zoveel te ontdekken! Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen. Met onze drone breng ik foto’s letterlijk naar een hoger niveau. Lekker eten vind ik belangrijk, ik deins er dan ook niet voor terug om de meest rare exotische gerechten te proeven….” 

“Hoi! Ik ben Lizette, een leven zonder reizen kan ik me niet voorstellen, het is echt een levensstijl geworden. Ik word erg blij van palmbomen, witte zandstranden en de warme zon op mijn huid. Plannen en organiseren zit in mijn bloed, ik zoek met veel enthousiasme de beste reisroutes, leukste eettentjes en bijzondere overnachtingen uit.”

lizette schuurman

Samenwerken met The Salty Beachbums

Met onze unieke stijl en originele content kunnen we een gericht publiek bereiken voor merken, producten, hotels of touristenbureaus. We hebben al eerder samen gewerkt met merken en organisaties: Booking.com, Tesalate, Nomad Outdoor & Travel Equipment en het touristenbureau van West-Australië. 

 

nomad-logo-png-transparent-e1549992371253
Tesalate
bookigcomlogo
  • Blogposts
  • Reisartikelen
  • Content Creatie
  • Teksten schrijven 
  • Persreizen
  • Website design